NO ONE připravují svoje druhé album

Vydáno: 19.02.2024 08:05 - Jan Moravec

Slovenská pop-rocková kapela NO ONE po sedmi letech od vydání debutu "No. 1" vydává pilotní singl "Možno" k připravovanému druhému albu. NO ONE v mezičase vystřídali už několik studií, producentů i členů kapely, takže skladby k novému albu už byly několikrát nahrané, nicméně pro nespokojenost s výsledkem dosud nebyly vydány.   

Až cesta do Volume Production umožnila vzniknout finální podobě skladby "Možno", která  vznikla už v roce 2017 a autorsky se na ní podílela zpěvačka, kytarista a zakladatelka kapely Michelle Sambora: "Najdôležitejšie je nájsť štúdio a producenta, ktorý má podobný vkus a zmýšľanie ako kapela. Už sme zneli vďaka našej mladíckej nerozvážnosti ako z osemdesiatych rokov, potom sme sa skoro nechali zatiahnúť do RnB-Pop, z kade by sme za každých okolností vyleteli rýchlosťou svetla radšej aj cez zavreté okno a nakoniec prišiel Majo Krátky, ktorý "vyrastal" na rovnakej hudbe a tým pádom keď sme počuli prvý nástrel presne sme vedeli, že sme našli konečne to pravé."

Klip ke skladbě vzniká na Sádku neďaleko Topoľčian, ale vzhledem k nepřízni počasí se natáčení přesunulo na jaro a píseň vychází ve formě jednoduchého lyric-videa. 

NO ONE- Možno

Facebook NO ONE

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení