POSITIVE MIND - moderní post HC

Vydáno: 06.05.2015 00:00 - Honza Sedlák

Aktuální deska plzeňských POSITIVE MIND se jmenuje „The Individualist“ a kapela si ji vydala vlastním nákladem. Produkoval ji kytarista POSITIVE MIND J. J. Šimon, kterého fanoušci jistě pamatují i ze sestavy svého času skvělých, dnes zaniklých doomařů AGNUS DEI.

POSITIVE MIND hrají od roku 1998, kdy drhli klasické HC. Během tohoto období vydali dvě EP s hitem „Lost Kids“, který kapelu zviditelnil.

Po roce 2006 však kapela nabírá nový směr, když do kapely přichází právě J.J.Šimon. POSITIVE MIND začali mísit metal s post-HC a dalšími subžánry. Výsledkem je ceněné album „Silence gives consent“ (2010 - vyšlo jako CD/DVD s koncertem z Buena Vista Clubu).

Na kontě mají přes 500 koncertů v Čechách i zahraničí (Švýcarsko, Rakousko, Polsko, Německo). Z desky "The Individualist" pochází i klipová "Not For Me".


POSITIVE MIND momentálně připravují druhý klip ke skladbě „Easy To Kill“, který jako první z „oficiálních videí“ nebude mít dějový scénář.

OMLUVA: V rubrice ACTUAL v květnovém vydání rockového magazínu Spark bylo v první větě článku chybně a zmatečně uvedeno, že "The Individualist" je debutové album, což rozporovaly další řádky. Kapele POSITIVE MIND a čtenářům se za chybu hluboce omlouváme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení